Taste of Helsingin menut julkistettiin

Kaupallisessa yhteistyössä Taste of Helsingin kanssa.

Tänään julkistettiin 14.-16.6. järjestettävään Taste of Helsinkiin osallistuvien ravintoloiden menut. Me ToH-ambassadorit virittelimme makuhermojamme pienen ravintolasafarin merkeissä kiertäen ja maistellen kolmen festivaaliravintolan maistiaisannokset. Kussakin ravintolassa meitä tervehtivät myös festivaaleille osallistuvat juomayhteistyökumppanit.

GARDEN BY OLO
Yuzumarinoitua siikaa, piparjuurta ja rapeaa riisiä.
Tähän annokseen ihastuin todenteolla ja se on yksi suosikkejani. Upean raikas makuelämys.
Yuzu-ruokia ei ihan joka päivä tule eteen.


NIMIKKOANNOS: Friteerattua kukkakaalia, pikkelöityä merilevää ja misolla maustettua voi-valkoviinikastiketta. Jos kukkakaalin saa maistumaan tältä, niin seuraavista kukkakaalitalkoista muodostuu sota! Hieno ja intensiivinen merenmaku joka ei jätä kukkakaaliin hienoa makua jalkoihinsa.


OLOssa nautimme annokset Brooklyn Breweryn hienojen oluiden kanssa. Itselleni ihan uusi tuttavuus oli Brooklyn Bel Air Sour, joka saa kyllä vielä toisenkin mahdollisuuden!

LATVA
Peruna-merilevävaahtoa, grillattua purjoa, karhunlaukkaa, kermaviiliä ja rapeaa viljaa.
Vaati todellista taitoa saada peruna kypsymään juuri tähän al dente kypsyyteen. Ei raakaa, eikä ihan kypsääkään. Mielenkiintoisen raikas ja omalaatuinen annos. En tosin löytänyt tästä sitä merilevää millään. Juomana Tampereen Viinitukun upean pehmeä Ferrari Brut -kuohari.


NIMIKKOANNOS: Benella-siikaceviche, bataattia, basilikaa, aji amarillo chili 
ja samettikukka "leche de tigre".
Enemmän lempeän makean tulinen ja minulle jopa mieto. Mutta erittäin herkullinen annos kokonaisuudessaan. Suosittelen!RAGUIllan viimeinen kohteemme Ragu oli itselleni uusi tuttavuus ja vakuutti tyylikkyydeellään. And if you know me, I´m all about that.


Ensimmäisenä meille tarjoiltiin RAGUn upea omassa keittiössä leivottu leipälajitelma ja levitteitä. Tällaista settiä en ole saanut ikinä missään! Aivan täydellistä!!


Paahdettua maa-artisokkaa, vihreää omenaa, savustettua kirjolohenmätiä & Averna-siirappia. Tämän annoksen äärelle kannattaa hiljentyä ja nauttia! Safarin toinen suosikkini! Niin nautin kun saan tätä taas kesäkuussa!


Annoksen kanssa tarjoiltu Cannonball Sauvignon Blanc määritteli käsitykseni tästä rypäleestä uusiksi. Todella hienostunut ja aromikas viini, joka sointuu annoksen kanssa täydellisesti.NIMIKKOANNOS: Paahdettuja viiriäisenkoipia, repeita polentaa, 
pikkelöityä raparperia & rakuuna-aiolia.
Katsokaa nyt tätä! Ja maistakaa hyvät ihmiset. Jos tässä ei tiivisty rakkaus ruokaan, niin ei sitten missään. Raparperi on aivan jumalaista ja minä rakastan rakuunaa ihan missä muodossa tahansa!


Metsämansikka jäätelöä, mallasgranolaa, suolakaramelliä & suolaheinää.
Illan päätti raikas ja lapsuuden kesiltä maistuva jälkkäri. Tätä kannattaa maistaa!


Ravintolasafarin perusteella odotusarvot kesäkuun Taste of Helsingin tarjonnasta vain vahvistuivat ja kasvoivat entisestään. Luvassa on todella upea kattaus niin ruoan kuin juomankin osalta!

Katso tästä upeat Taste of Helsinki -menut kokonaisuudessaan ja osta liput vuoden puhutuimpaan ruokatapahtumaan.

Ei kommentteja

Kiitos kun laitoit viestiä!
Terkuin, Kulinaari