Kesän aurinkolasityylejä katsastamassa.

IBA 2018 Instru Trendwalk -osastolla Tinsku, Kulinaari ja Dioriina. Kuva Jere Viinikainen

Edellisviikonloppuna saimme taas nauttia Inspiration Blog Awards -vaikuttajatapahtuman annista Suvilahden Kattilahallissa. Tapahtumassa oli useita mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita, mutta tässä postauksessa keskityn Instrumentariumin kevään ja kesän kehys ja aurinkolasitrendeihin. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.Vierailin Instrun osastolla myös viime vuoden IBA-tapahtumassa sillä seurauksella, että vuoden nenälläni ovat keikkuneet Instrusta hankitut supertyylikkäät ja mukavat Ray Ban -silmälasit.

Kuva: Pekka Nieminen
Mutta palataanpa IBA 2018 -tapahtumaan, jossa olivat mukana menossa myös rakkaat bloggaajakollegat Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa sekä Dioriina.

Kuva: Jere Viinikainen

Instrumentariumin osastolla oli mahdollisuus päästä kokeilemaan kevään ja kesän uutuusmalleja ja itselläni ovat kiikarissa uudet vahvuuksilla olevat aurinkolasit.


Tinskun valitsemat hehkuvan punaiset pokat ovat muuten hyvä osoitus siitä, miten kannattaa kokeilla rohkeampiakin värejä. Dioriinan upeat maastonvihreät klassisen pyöreät kehykset olivat aivan nappi valinta.Mallistossa on valinnanvaraa enemmän kuin miesmuistiin ja mukavuudesta ei todellakaan tarvitse tinkiä tyylin kustannuksella.

Väreissä esiintyvät keväiset sorbettiset pastellit, vihreän koko kirjo ja rohkean kirkkaat värit. Aikakausissa näkyvät menneet vuosikymmenet mutta joukossa on myös rohkean futuristisia muotoja


Itselleni kolahti eniten kokeilemieni Ray Ban -aurinkolasien keveys ja yksinkertaisuus – kesän trendejä nekin. Itselläni on tällä hetkellä oheisen kaltaiset Pradan aurinkolasit ilman vahvuuksia. Hieman kevyemmät houkuttelevat vaihteeksi.

Poseeraaminen Instrun pisteellä parhaiden ystävien kera oli tosi hauskaa puuhaa.  
Satu Kirjavainen nappasi meistä oheiset Making of -otokset.Instrun pisteellä otetut viralliset kuvat: Jere Viinikainen
Tuotekuvat: Instrumentarium

4 kommenttia

 1. Aaapuva! Siis mä näen vieläkin unta noista punaisita pokista. Taitaa olla ihan pakkohankinta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin lauantaina tilaamassa uudet "Reiskat" vahvuuksilla. Kesä ja aurinko saa tulla!

   Poista
  2. Ihania kuvia teistä kolmesta :)

   "Reiskat" on aina luotettava valinta. Itse bongasin nämä samat Tinskun nenällä keikkuvat punaiset ihanuudet. Ihastuin ja ehkä menee myös hankintaa. Väriä elämään ja nenälle myös :)

   Poista
  3. Muistan Marjo kun kokeilit niitä. Ne sopi sullekin täydellisesti!

   Poista

Kiitos kun laitoit viestiä!
Terkuin, Kulinaari