Arjen nopein kasvispannu broilerilla


Arkiruoanlaiton lopputulos voi välillä olla itsellekin iloinen yllätys. Jääkaappiin oli taas kerääntynyt yhtä ja toista. Osittain siksi, että tytär oli viettämässä viikonloppun Helsingissä ja olin varannut häntä varten tavallista enemmän ruokatarpeita. Lisäksi olin juuri saanut Apetitin Tuorekset uutuuksia sekä Kasvimaani-kasvisboxin kokeiluun. Ainakkan tuoreista kasviksista ei siis ollut pulaa! 
Nappasin mukaan vielä kypsän avokadon ja kaura "ruokakerman". Siinä olivatkin maittavan illallisen ainekset kasassa.

Tällainen nopea yhden pannun kasvisruoka on helppo valmistaa miltei mistä tahansa käsillä olevista kasviksista. Voit lisätä joukkoon haluamasi proteiinin tai mennä vain ihan sellaisenaan. Tähän sopivat  broilerin lisäksi vaikka Härkis, kasvisjauhis, MiFU, pavut tai pähkinät.

Tunnusta etten ole koskaan ollut mikään lehtikaalin ystävä. Tällä kerralla päätin kuitenkin antaa sille vielä mahdollisuuden, koska kasvisboxin lehtikaali oli mehevämpää ja pehmeämpää kuin mitä normaalisti olen nähnyt. Lopputulos oli erittäin onnistunut ja herkullinen.


NOPEA KASVISPANNU BROILERILLA (2:lle)

300 g broilerin fileesuikaleita tai joku muu valitsemasi proteiini
1-2 rkl chili rypsiöljyä
200 g Apetit Tuorekset lehtikaali-kasvis wok (1 rasia)
n. 300 g tuoretta lehtikaalia 
2,5 dl sipuli kaurakasvirasvasekoitetta (esim. Kotimaista)
1 avokado
suolaa
pippuria myllystä

Huuhtele lehtikaali, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Kuutioi avokado.

Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista broilerisuikaleet. Lisää lehtikaali-kasvis wok, suikaloitu lehtikaali sekä avokado ja kypsennä sekoitellen muutama minuutti kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää kaurakasvirasvavalmiste ja mausta. Sekoittele kunnes seos on kauttaaltaan lämmennyt. Maista, säädä maku ja nauti.


Apetit Tuorekset uutuustuotteet ja Kasvimaani-kasvisboxi saatu näytteenä.

Ei kommentteja

Kiitos kun laitoit viestiä!
Terkuin, Kulinaari