Uutta pokatyyliä hakemassa Instrumentariumin kanssa.

Kuva: Sanni Riihimäki

Postaus tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.


Osallistuin Bloggers´ Inspiration Day -tapahtumaan ja jo ennakkoon olin päättänyt pistäytyä Instrumentariumin hauskasti teemoitetulla osastolla, jossa pääosassa olivat italialaisen Heritage-merkin Spectacles of Time silmä- ja aurinkolasit, joissa on ammennettu vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Nostalgiassa ja romantiikassakin löytyy.


Italia on tunnetusti tyylin mekka ja Instrumentariumilla oli näytillä hieno valikoima aitoja menneiden vuosikymmenien silmälasikehyksiä. Itseasiassa on aika hauska, miten eri aikakaudet erottaa niistä niin hyvin.


Hengettömien omistajana oli pakko testailla vaihteeksi kunnon kehyksellisiä malleja ja aika nopeasti silmille löytyivät tyylipuhtaat 50-luvun Art Director -lasit. Itseäni viehätti näissä kehyksissä nimenomaan olaosan läpikuultavuus ja sen tuoma kevyempi vaikutelma. 50-lukuhan oli mainosmiesten kulta-aikaa, kuten varmasti jokainen Mad men -sarjaa katsonut tietää.


Tyylillisesti olisi tietysti myös kiva olla aina yhtä huoliteltu kuin 50-luvun mainosmiehet puvuissaan, mutta ajat on toisenlaiset ja töissä on mukavampaa ja luovempaa olla rennommissa vermeissä. Tyylikkäät kehykset sopivat kuitenkin siihenkin asuun.

Onkin muuten sopivasti näöntarkastuksen aika...

Instrumentariumin osastolla kanssani kehyksiä kokeilemassa oli Ranteita myöjen taikinasa -blogin Marika.

Kuva: Sanni Riihimäki
SaveSave

2 kommenttia

  1. Kiitos vielä mukavasta päivästä ja hauskasta hulluttelu hetkestä :)

    VastaaPoista
  2. Toi teidän yhteistkuva on :D :D

    VastaaPoista

Kiitos kun laitoit viestiä!
Terkuin, Kulinaari