Itämeren parasta sushia Silja Symphonylla


Juuri ennen joulua sain mukavan tilaisuuden tutustua täysin uudistetun Silja Symphonyn Sushi & Co. -ravintolaan lounaan merkeissä. Mukana olivat myös 40+ blogaajat Minäkö keski-ikäinen, Marjon matkassa, Lumo LifestyleKivi ja kakku, PauMau sekä Habanerokitchen.


Olin itseasiassa mukana laivan ensimmäisellä risteilyllä remontin jälkeen Helsingistä Tukholmaan melkein tasan vuosi sitten. Tunnelmia tuolta reissulta voit lukea täältä. Tuolloin laiva oli melkolailla kesken, mutta nyt kaikki alkaa olla jo valmista.


Sushi & Co. on mukavasti sisustettu, rennon oloinen ravintola johon on todella mukava pistäytyä risteilyn aikana. Tiskin takana työskentelevät huippuammattilaiset loihtivat uskomattoman kauniita ja ennen muuta herkullisia susheja ja valikoimassa on todella mistä valita! Eksoottisimpana varmasti poronigirejä.


Ravintolan susheja voi tilata myös vastapäiseen Happy Lobster -ravintolaan. Erittäin hienoa synergiaa eri ravintoiden kesken jos ruokaseurueen makumieltymykset eivät ihan kaikilta osin kohtaakaan.


Ravintolassa kannattaa käydä jo pelkästään inspiroitumassa omia sushikokeiluja varten. Itse olen tehnyt sushia lukemattomia kertoja ja laadukkaista sushiravintoista saa aina hyviä ideoita kotikeittiöön. Tässä yksi postaus aiheesta jossa myös sushin historiaa: Nousevan auringon maan herkkuja.


Lounaan eloisan keskustelun lomassa kuulimme myös uudesta Tallink Shuttle Megastar -aluksesta, joka aloittaa liikennöinnin tammikuun lopussa. Luvassa on todella Itämeren hulppein uiva ostoskeskus.


Lounaan jälkeen saimme valita herkullisesta jälkiruokavalikoimasta itsellemme pienen makean herkun. Itse valitsin Passion Pavaroisen, jota aion kyllä kokeilla itsekin kotona. Muistuttaa muuten aikalailla omaa jälkkäribravuuriani Passion Panna cottaa.


Silja Symphonyn Sushi & Co. on todellinen sushinystävän taivas, joka jo itsessään on erittäin hyvä syy lähteä risteilylle.

2 kommenttia

  1. Kiitos mukavasta seurasta ja sushit kyllä maistuivat taivaallisilta. Näitä kuvia katsoessa tuli taas nälkä...
    Mukavaa loppiasta!

    VastaaPoista

Kiitos kun laitoit viestiä!
Terkuin, Kulinaari