Street food Carnival Kaapelitehtaalla 30.-31.1.2016


Helsinkiläisiä hemmoteltiin taas viikonloppuna Kaapelitehtaalla Street Food Carnival -tapahtumalla. Pääkaupunkiseudun katuruoan maukkain kärki oli tuonut Merikaapelihalliin mielenkiintoisen ja erittäin maistuvan kattauksen. 

Kaapelin Merikaapelihalli toimi tapahtuman pitopaikkana todella hienosti. Viime vuoden ongelmallista käryä oli tuskin lainkaan, mutta kuitenkin autenttisen katuruokatunnelman verran. 

Väkeä oli odotetusti runsaasti liikkeellä ja pisteillä piti jonottaa jonkin verran, mutta ainakin itse jouduin odottelemaan todella vähän. Pitkistä jonoista tietysti heti näki mitkä kojut olivat myös suosituimpia.

Oikeastaan ainut asia josta voisin huomauttaa järjestäjille oli laskutilan puute. Tilaa oli ollut vaikka kuinka paljon pystypöydille yms. tasoille. Kaikki eivät välttämättä halua istua seurueineen pöydissä pitkiä aikoja, vaan ainoastaan laskea ateriansa johonkin hetkeksi. Minusta se sopisi jopa paremmin katuruokatapahtuman henkeen.

Hartwall myi tilaisuudessa myös uutta olutta, joka sopi ruokiin kuin nakutettu. Polar Monkey on paitsi hauskan näköinen paketti, myös erittäin hyvää olutta! Se on vastaus craft-oluiden kysyntään, joita yhdistellaan juuri ruoan kanssa. Tumma Silver Back on itse asiassa yksi parhaita tummia oluita joita olen maistanut vähään aikaan. Ja valikoimassa on myös toinen suosikkini - Blue Collar, joka on meripihkan väristä maukasta lageria. Erityisesti pidän lyhytkaulaisesta stubby-lasipullosta!
Middle Eastern Streey Food -koju tarjoili Levant -ravintolan makuja. Kaverit osasivat hommansa jopa sisäänheittohommissa, niinkuin osasi olettaakin. Jonottajille ja ohikulkijoille tarjoiltiin maistiaisiksi tuoreita paikanpäällä tehtyjä falafelejä. Parempia en ole eläessäni maistanut! 
Hyvä kun siinä maltoin odottaa omaa falafelrullaani.


Ja vähänkö oli mahtavan makuista! Tuoretta ja kevyttä. Täydet pisteet!


Maisteluvuorossa Kimchi Wagonin annokset. Riisin kanssa oli ongelmia, joten otin sitten munanuudeleilla (ja hyvä niin) sekä Bulgogi possulla. Tajuttoman maukasta! Kaverin lautasella samat nuudelit ja kookos-inkiväärikana. Kyytipoikana Polar Monkeys tumma Silver Back Strong Ale. Toimii!!

Tunnelma oli tosiaan kohdallaan!Tarjolla oli myös superuutuutta eli nyhtökauraa.
Hauska yllätys oli Cone´s jonka suolaiset ja makeat annokset tarjottiin tietysti tuuteista.Erityisen visuaalinen tapa esitellä mitä tuote oikeasti sisältää. Myy muuten ihan helvetin hyvin. Crossbranding ;-)

Kaiken kaikkiaan tapahtumasta jäi erittäin hyvä maku. Järjestelyt oli hoidettu hienosti ja kaikki toimi sujuvasti. Odotan innolla seuraavaa kertaa. Tällaisia tapahtumia useammin lisää!

Ei kommentteja

Kiitos kun laitoit viestiä!
Terkuin, Kulinaari